this is not a love story

well, what the hell are we doing in denver?

jack kerouac

Penguins

VĂ€xlande vindar

Det kan inte finnas nÄgon mÀnniska pÄ jorden som Àndrar uppfattning lika ofta som Majistern. Efter Francesco Totti och han sjÀlv fanns ingen större hjÀlte i hans liv Àn den helige Zlatan. Men inte nu lÀngre.
Efter Zlatans utvisning mot Fiorentina i gĂ„r talar Majistern om den numera före detta idolens “flottiga ego” och kallar den tidigare sĂ„ extremt upphöjde för “hjĂ€rndöd” och “en galning”, för sĂ„ skriver de i alla italienska tidningar i dag och dĂ„ hĂ€nger Majistern pĂ„ för att inte missa tĂ„get med de rĂ€tta Ă„sikterna nĂ€r det gĂ„r.
NÀr Zlatan lÀser den salvan slutar han att skicka vykort till Majistern.

Eller har Majistern sist av alla förstĂ„tt vad mĂ„nga har vetat lĂ€nge: Zlatan mĂ„ vara hur skicklig som helst med bollen men han Ă€r Ă€ndĂ„ en gangster – ja, en simpel fuskare – pĂ„ planen och kan inte stava till ordet ‘sportsmanship’.
Det kan förresten inte Majistern heller fast han sjÀlv ideligen predikar motsatsen. Till Majisterns övriga idoler rÀknas den italienska fotbollens vÀrsta spelarhuliganer: hans förtjusning i idiotin och det brutala vÄldet pÄ planen Àr beklÀmmande och sÀger Ätskilligt om vad för slags person Majistern sjÀlv Àr innerst inne.

Inga vykort mer

Annars har Majistern “suttit lĂ€nge i park och lĂ€st tidningar” och “haft en del jobbiga stunder av mer privat natur…” Vi mĂ„ste förstĂ„ att han Ă€r en svĂ„r snubbe ocksĂ„ till allt det andra.
“Nu ska jag snart sova. I morgon tar vi nya tag.” Utsövd fĂ„r man hoppas till kaffet och tidningarna i parken. Det Ă€r ett helvete att leva.