this is not a love story

well, what the hell are we doing in denver?

jack kerouac

Penguins

Vad ska man med barn?

Birro har fĂ„tt Haros guldmedalj ocksĂ„. – Haro? Nej, jag hade heller aldrig hört talas om Haro förut. Det Ă€r i alla fall en rikstĂ€ckande organisation “för Valfrihet, JĂ€mstĂ€lldhet och FörĂ€ldraskap”. Framför allt sĂ€tter Haro “barnet i centrum”.
I motiveringen till priset sĂ€ger Haro att Birro fĂ„r medaljen för sin “förmĂ„ga att se saker och ting ur barnens perspektiv” och för att han â€œĂ€ven talar om hur barnen blivit en accessoir”. Det Ă€r en underlig motivering. Om man inte visste bĂ€ttre kunde man ju tro att det Ă€r just det Birro har sina egna barn till: accessoirer. Idolen ThĂ„ström i Imperiet har en son och en dotter, och det har Ă€nnu större idolen Francesco Totti i AS Roma ocksĂ„. Nu har Birro Ă€ntligen kommit ifatt: i dag Ă€r Birro dĂ€rför nĂ€stan Totti och ThĂ„ström. Halleluja!
Jag tror att Haro Àr en mycket konservativ organisation. Bland övriga guldmedaljörer mÀrks Paolo Roberto och Alf Svensson (kd), Annica Dahlström och Anita Goldman och Elsie Claeson. Göran Skytte och Amelia Adamo, Kay Pollack och Drottning Salvia och Anna-Maria Corazza-Bildt. Samt Marit och MÄna (s). PÄlitliga bakÄtstrÀvare, allihop. Precis som Birro.

Alltid med full fart bakÄt