this is not a love story

well, what the hell are we doing in denver?

jack kerouac

Penguins

Svart sÄ klart

Birro Àr ute och twittrar igen. Han har just fÄtt barn, men det bekymrar inte en bjÀsse som Birro. Ohygglig vÄnda och Ängest. SmÀrtor utöver det andra mÀnniksor kan uthÀrda. Och sÄ det dÀr förbannade vemodet som aldrig viker frÄn Birros sida.
Men det besvÀrar inte en intellektuell och stryktÄlig bjÀsse som Birro. Han twittrar redan tio minuter efterÄt. Eller Àr det kvittrar han gör?
I dag köpte den nyss förlöste Birro en barnvagn. En dubbelsitsig. Svindyr, skryter Birro. För att alla ska förstÄ att hÀr handlas det inget som Àr billigt. Men det Àr inte för att barnen ska fÀrdas bekvÀmt. Det för att Birro ska gÄ och glassa med vÀrsta vassaste vagnen pÄ Södra Promenaden i Norrköping.
SÄ dÀr Àr det vÀl annars bara Jonas och Mark och Rickard Wolff som gÄr omkring och skvÀtter pÄ Södermalm i Stockholm. Helst i bredd ocksÄ sÄ att de syns ordentligt.

Vass vÀrsting

Svart sÄ klart. Twittrar Birro. VadÄ, svart sÄ klart? Det finns ju barnvagnar som Àr röda och gula och blÄ och alla möjliga andra fÀrger ocksÄ. Varför duger inte de? För att Birro var nattsvart depp-punkare förut? Eller Àr det för att Dan Andersson har skrivit en diktsamling som heter Svarta ballader? Den borde heta Sotiga ballader i stÀllet, för sÄ kÀnns det i munnen nÀr man lÀser Anderssons mycket mediokra dikter.
Är Birro inte bara Gud och Jesus, Totti och ThĂ„ström? Han kanske Ă€r tiggaren frĂ„n Luossa ocksĂ„? Jag borde ha tĂ€nkt pĂ„ det förut, men jag gjorde inte det. Det Ă€r svĂ„rt att hinna i fatt ett galopperande vansinne.