this is not a love story

well, what the hell are we doing in denver?

jack kerouac

Penguins

Stenkoll

Birro vet att hÄlla sig vÀl med makten, vilken den Àn kunde vara. Och man vet ju inte hur det gÄr den 19 september. Det lutar just nu Ät höger, men alliansens skuta kan fortfarnade kantra. För att kunna dra största personliga nytta av vem som Àn vinner valet tycker den ryggradslöse Birro lika bra om alla.
Reinfeldt har pondus som en statsman. Och Borg verkar vara en skön typ. Liksom Östros. Jag gillar bĂ„da. Mona hade stenkoll pĂ„ Zlatan och Serie A. Givetvis ett plus. Alla inklusive Borg och Östros var mycket trevliga.
SĂ„ dĂ€r lĂ„ter det nĂ€r Birro krypr och krĂ€lar som mest pĂ„ Twitter. Blir MĂ„na en bĂ€ttre statsminister för att hon har “stenkoll pĂ„ Serie A”? Naturligtvs inte. Snarare en sĂ€mre, dĂ„ en statsminister borde ha fullt upp med allt möjligt annat Ă€n att pĂ„ ett avstĂ„nd av 200 mil hĂ€ngivet följa dem som sparkar boll och varandra pĂ„ benen i Italien. Jag tror uppriktigt sagt att MĂ„na inte vet ett skit om Serie A. Men Zlatan har hon förstĂ„s inte kunnat missa.
MĂ„na gillar Milan och “reser ofta till Italien för att kolla fotboll”. Gör hon? Det har jag aldrig hört förut. Och har hon verkligen tid med det? Har hon rĂ„d? MĂ„na med sin alltid lika hopplösa ekonomi.
Borde hon inte ta hojen i stĂ€llet och sticka i vĂ€g en svĂ€ng för att kolla pĂ„ Bajen? De som ligger sĂ„ risgt till ocksĂ„. StĂ„ dĂ€r pĂ„ norra bland bomber och bengaler och alla berusade brĂ„kstakar som bara Birro beundrar. Han kallar idioterna pĂ„ norra stĂ„ för “fotbollens sjĂ€l”. Det sĂ€ger en hel del om Birro.
Var Östros ocksĂ„ expert pĂ„ italiensk ligafotboll? Vilket lag hĂ„ller ha pĂ„? Statsmannen och han med en ring i örat? NĂ€r Birro ska snacka politik i rutan… dĂ„ snackar han om bollen. Patetiskt.

Med stenkoll pÄ Serie A?