this is not a love story

well, what the hell are we doing in denver?

jack kerouac

Penguins

Stadigt en bit efter

Det är för jävligt att man inte kan gå på Stockholms gator mer utan att bli ihjälslagen eller jobba på myndighet i Borlänge eller ens bo i Malmö. Förresten inträffar det bestämt en hel del skjutningar i Göteborg och inte sällan i Angered också, men dem väljer majister Miffo påpasslgt att mörka. Kallas numera även fake news och alternativa fakta.

Och så all denna förfärliga pornografi! Vart är samhället på väg? När ska Hosianna Davids son som kommer i Herrens namn återuppstå på tredje dagen igen ifrån de döda till jorden och männscherna och allt elände ta slut? Det är tur att såssar finns som säger ifrån när ingen annan och inte ens den hemlige Anders gör det!
Var någonstans håller Gud hus? Det är ju Han som ska ta hand om oss och skydda oss från allt ont och frälsa oss från all annan ondo och se till att inget hemskt händer. Vad ska vi annnars med Honom till!

I USA är det värre ändå. Där mördas 16 000 människor varje år och våldtas 90 000 kvinnor och äger 327 000 rån rum. Vid 71,5 procent av morden har någon form av skjutvapen använts. De farligaste städerna i USA är Chicago IL och Charlotte NC. Bara i Chicago ökade antalet mord med mer än 13 procent och mördades fler än 500 personer förra året och i Charlotte 66. Chicago har 2,7 miljoner invånare och Charlotte 810 000.
Hur man än vrider och vänder på saken: Borlänge hamnar stadigt en bit efter.