this is not a love story

well, what the hell are we doing in denver?

jack kerouac

Penguins

Shake that thing och Kvinnan utan egenskaper

För dig som inte nöjer dig med EN Sanning utan vill ha fler finns majister Miffos försonande och absolut jÀttesant varsamma version strax i en bokhandel nÀra dig. Du som vill ha bÄda Sanningarna samtidigt köper sjÀlvfallet minst dubbla exemplar av samma bok, sÄ att du kan lÀsa i stereo. Varför tror du annars att vi har fÄtt tvÄ ögon att se med, knÀppskalle!

Censur ska vi ha förstĂ„s och munkavel pĂ„ den perversa jĂ€vel som inte i varje livets skifte stĂ„r dĂ€r och skrapar med foten och bugar och bockar med mössan i handen och automatiskt instĂ€mmer i majister Muffins stĂ€dse trĂ€ffsĂ€kra beskrivningar av vĂ€rlden runt omkring honom. Flera Ă„r pĂ„ tukthus Ă€r det minsta sĂ„ klart och och sĂ„ sparken förklarat [sic] vilket ’brott’ han begĂ„tt och sen gatlopp under pöbelns hugg och slag nerför varenda fasansfull bygata frĂ„n Strömstad till Simris och frĂ„n Soppero till Sibbarp. SĂ„ kanske fanskapet hĂ„ller kĂ€ften sen!
Löddrig anmĂ€lan till UNCHR och SÄPO och Natonella insatsstyrkan NI mot terrorism och kidnappningar och andra grova brott postades av en upphetsad majister Muffins i dag pĂ„ morgonen. Shake that thing!

Ljusets och Sanningens riddarhjĂ€rta rycker ocksĂ„ genast ut till försvar för en poliskonstapel i Öebro med ett hĂ„l i huvudet. NĂ€r han inte oskrymtat tar parti för stollarna. Fast han ”skiter fullstĂ€ndigt i SD”. Men vad Muffins ”inte skiter fullstĂ€ndigt i Ă€r alla de mĂ€nniskor som röstar pĂ„ [stollepartiet]”. Vilket verkar vara snubblande nĂ€ra detsamma som att sjĂ€lv vara ivrig och entusiastisk stolle. Rien de nouveau sous le soleil: allt flyter pĂ„ som vanligt eller stilla som lervĂ€llingen i Don. Rock on!

Se hĂ€r: en alldeles ofattbart vĂ€mjelig historia! Vilken dag som helst nu kommer den knasige konstapeln frĂ„n Örero och arresterar mig för olaga intrĂ„ng i en flerfaldigt priselönad poet och författares rĂ€tt slippa bli bedömd efter samma mĂ„ttstock som andra medborgare genom att recensera hans debila verksamhet i offentligheten och pĂ„ asociala medier. En ojektiv iakttagare skulle snarare uppfatta ett sĂ„dant tillvĂ€gagĂ„ngssĂ€tt som ett lumpet försök till att inskrĂ€nka den yttrandefrihet som Muffins annars sĂ„ energiskt försvarar nĂ€r det gĂ€ller honom sjĂ€lv. Wild ride!

Med den inte mindre bisarra uppföljaren pĂ„ samma Fejsbok. Du fĂ„r the whole fuckin’ crap pĂ„ en och samma jĂ€vla gĂ„ng. Om du drabbas av akut andnöd eller Ă€nnu vĂ€rre under lĂ€sningen: blanda inte in mig.

Ingen blir förvĂ„nad nĂ€r det meddelas att konstapel knĂ€ppskalle och sexrĂ„dgivare med mera Katerina Janouch numera har lĂ€mnat Fejsbok för att skriva krönikor pĂ„ invandrarfientliga och stollevĂ€nliga sajten Nyheter idag. Det Ă€r för övrigt inte bara en knasboll frĂ„n NĂ€rkeslĂ€tten som vill ”förinta” oliktĂ€nkande. Om vi fĂ„r tro majister Muffins finns det fler som önskar detsamma. Jag sĂ€ger dĂ„ det: alltid dessa satans aggressiva kommunistkĂ€rringar som stĂ€ndigt spottar efter Muffins pĂ„ gatan och levererar kattbajs till hans ytterdörr!
Observera Àven pÄ vilket forum den beundrande artikeln om Muffins och att sprÀnga Äsiktskorridoren Àr publicerad.

NĂ€r han Ă€ndĂ„ har Ă„ngan uppe kastar sig Muffins med frejdig och frustande frenesi in i debatten om surtantens ledarstil. Han kallar mediernas legitima bevakning av moderaternas politik för ”en blodtörstig jakt pĂ„ andra mĂ€nniskors fall som har nĂ€stlat sig in i varje vinkel och varje vrĂ„ av journalistiken” och vi förstĂ„r att det Ă€r sina egna fatala taveltrĂ€ffar han avser. ”Vi Ă€lskar att se kĂ€nda mĂ€nniskor falla” och medierna har blivit ”dresserade blodhundar som löper i flock för att jaga ner sina byten.”Jag Ă€lskar inte att se mĂ€nniskor falla de mĂ„ vara ’kĂ€nda’ eller alldeles okĂ€nda men det Ă€r inte journalisterna utan vĂ€ljarna som tycker att tanten saknar varje sĂ„dan egenskap som vĂ€l annars mest kĂ€nnetecknar en framgĂ„ngsrik partiledare. En sĂ„dan person bör strax lĂ€ra sig att tĂ„la kritik eller skyndsamt Ă€gna sig Ă„t nĂ„got annat.
OmvÀrldsanalytikern och inrikespolitiske experten majster Muffins utnÀmner i stÀllet olyckan HÄkan krÄkan om nÄgon Ànnu minns honom till landets frÀmste politiska ledare genom alla tider och sin egen frÀmsta förebild jÀmte TÄbira och Tompa trÄkmÄns. KrÄkan!! Gode Gud! I say no more!

Det börjar inte sĂ„ bra för majister Muffins nĂ€r han tar sats nĂ€sta gĂ„ng igen heller. ”Det Ă€r sant sade dem” och ”demokratins allra frĂ€sta utpost”. SĂ„ skriver bara den som har fattat allting fel och tror att han Ă€r Augusts och Villes jĂ€mlike. Heja, dönicke! Ge inte upp! PĂ„’n igen bara! Det gĂ„r fler tĂ„g. Kanske?