this is not a love story

well, what the hell are we doing in denver?

jack kerouac

Penguins

Prästens lilla kråka

Språkekvilibristen Majistern kastar sig dödsföraktande ut från Söders höjder i ett nytt svindlande solonummer som får håret att resa sig på publiken och deras blod att frysa till is.
Eller är det urinvånarnas klämmiga söderslang som bara den kis som är infödd på Yttersta tvärgränd förstår?

birro1

När det tog slut med KD hoppar den ombytlige Majistern i nästa galna tunna. Men varför flörtar han mest med ordföranden för den svenska landsbygdens ungdomar: är det inte hon som är emot sexköpslagen och vill sänka skatten rejält för dem som tjänar mest och inte tycker att barn behöver gå i skolan och vill att människor ska kunna gifta sig med hur många som helst?

birro2

Ingenting av detta är väl något som Vatikanen tillstryrker och Majistern har ju alltid förut sagt att han värnar om familjen och de mest utsatta i samhället fast det där med skolan är bestämt inte så noga: ungarna kan lika gärna snatta folköl på ICA och sniffa lim och thinner som att gå i plugget. Det gjorde Majistern och se bara hur mycket han har lärt sig på ‘gatans universitet’!

När får vi se Majister klister konvertera till islam och dra på sig de polygama österländska tofflorna?

polygam

I dag reste en beklämmande barnslig blondin till Nice i TV4:s Nyhetsmorgon. Vad hade hon där att göra: bimbon talar inte ett ord franska och Le Negresco är hennes aaabsoluuuta favoritställe på le Camin dei Angles.

Själv brukar jag bo i Tourrettes-sur-Loup när jag är i Nice.

alpesmartimes

Attans: blondinen toppar nästan Lena eller Linda på The Dorchester i går. Nu väntar jag bara på att få flytta in med Steffo i Ty Warners Penthouse Suite på The Four Seasons i NYC för bara trettio dollar i minuten.

fourseasons