this is not a love story

well, what the hell are we doing in denver?

jack kerouac

Penguins

Politikerpajas

“Jag har ocksĂ„ tĂ€nkt mycket pĂ„ alla er vardagligt goda medmĂ€nniskor, alla kristna som bĂ€r upp hoppet i vĂ„rt land. Alla sĂ„ kallat vanliga, tysta vĂ€nliga mĂ€nniskor som ber, tror, och kokar kaffe i församlingarna runt om i vĂ„rt land.”

Men jag minns en gĂ„ng ja flera gĂ„nger dĂ„ Majistern talade med förakt om dem som hade “kokat vĂ€rdelöst kaffe i partiets ungdomsförbund sedan 1981” för att fĂ„ chansen att bli partiledare.
Det var nĂ€r Majistern tyckte att “det Ă€r mycket mer rock and roll att vara krisdemokrat” Ă€n moderat och trodde att man kunde bli partiledare bara för att man gillar ThĂ„ström och hej och hĂ„ jungman Jansson.
Artikeln har rubriken: “Jag tar det jag gör pĂ„ allvar.”

Politik som pajaskonst: “Det hade varit kul att testa om det funkat.” För vem dĂ„ − utom Majistern?

kokkaffe

“Ni som vĂ„gar er fram och berĂ€ttar att ni bett förbön för en sedan 2007, som startar kristna förskolor, som stĂ€dar kyrkan efter gudstjĂ€nst, som skĂ€nker pengar till de fattiga.”

NÀr stÀdade Majistern en kyrka senast och skÀnkte pengar till de fattiga? Den jÀveln kan ju inte ens leverera en fika och en ostmacka till fyllona och hororna och uteliggarna i Vita bergen och Björns trÀdgÄrd.

Jag har vĂ€ntat pĂ„ den dĂ€r mackan i snart ett Ă„r, och nu förstĂ„r jag att den aldrig kommer att intrĂ€ffa. Hur skulle det gĂ„ till: Majistern “lever ett hektiskt och stressigt yrkesliv med familj och barn i Stockholm”.
Det Àr han den ende som gör pÄ hela Södermalm. DÄ förstÄr man. DÄ duger det inte att vara smutsig om fingrarna nÀr man kommer till jobbet.

birro

Cliffhanger of the week:

“I lördags var jag med om en omskakande och besynnerlig hĂ€ndelse som satt en del spĂ„r. Hot och hat har prĂ€glat min helg pĂ„ grund av det som hĂ€nde. Jag ber att fĂ„ Ă„terkomma till den vid ett annat tillfĂ€lle.”

Fan ocksĂ„, nu kommer jag inte att kunna sova förrĂ€n detta ‘andra tillfĂ€lle’ intrĂ€ffar!

cliffhanger