this is not a love story

well, what the hell are we doing in denver?

jack kerouac

Penguins

On top of the world

Vilken himla tur att livet inte är som att leva på botten av en djup sjö jämt.
Fast jag tycker att Majisterns våldsamma humörsvängningar från den ena dagen till den andra är oroväckande och måste vara svåra att stå ut med för hans omgivning.

Men pengar slätar över mycket, ja till och med nästan allt, och Majistern tjänar så det räcker, vilket han aldrig underlåter att meddela världen via krönikor och Twitter.
Detta säger alltså samma fårskalle som så sent som i tisdags utropade: Livet, medborgare, handlar väl om mer än pengar?
Trähuvudet som hade burit sitt blödande hjärta i sina kupade händer genom riksdagens plenisal om han blivit partiledare och gråtit oceaner i talarstolen och aldrig pratat om pengar utan bara om Gud och familjen och hjärtlig [sic] moral och det är uppenbart att Majistern inte har förstått någonting av vad politik går ut på.

Och vad kan det här vara? Att det är världens fulaste och mest meningslösa fotografi ser du själv. Sveriges näst vackraste stad: vilken är det? Av fotot att döma kan det vara vilken som helst. Sådana där parkeringsdäck som på bilden finns överallt. I Sandviken och Säffle, i Hudiksvall och Huskvarna, i Borlänge och Borås.
Fast kanske inte Säffle ändå. Men Sollefteå kunde det kanske vara? Och om det faktiskt är Huskvarna som är Sveriges näst vackraste stad ville man gärna veta vilken som är vackrast av allihop.

Skymtar jag en spårvagn någonstans där nere på gatan? I så fall blir urvalet av städer väsentligt begränsat. De svenska städer jag vet som fortfarande har spårvagnar är Göteborg och Lidingö, Mölndal och Norrköping samt Stockholm.
Om det är en spårvagn jag ser är den blå och då har vi bara Göteborg med Mölndal och Lidingö och Stockholm kvar att välja på, för i Norrköping är spårvagnarna allt utom just blå.
Bilden är definitivt inte tagen på Lidingö och inte på Djurgården där Stockholms Spårvägar driver en mueseal spårvägslinje med blå vagnar och jag tror inte på Tvärbanan heller och då vet jag inte alls, för Göteborg är inte Sveriges näst vackraste stad utan tvärtom en av de fulaste. Näst vackrast är i stället Strängnäs och Simrishamn och då förstår du vilken stad jag tycker är vackrast i Sverige.

Fast det kanske inte är en spårvagn på bilden och då kan vi hamna var som helst och jag skiter i vilket när alla ändå vet att en vackrare stad än Stockholm inte finns någonstans i världen och då kan Majistern kalla vilken annan stad som helst näst vackrast om han vill.