this is not a love story

well, what the hell are we doing in denver?

jack kerouac

Penguins

NĂ€r kolan kokar

Jag hÄller med: det Àr alldeles ruskigt hur mycket oförtjÀnt stryk Majistern fÄr hela tiden! Inte nog med alla avundsjuka kretiner som hatar honom pÄ nÀtet. Nu Àr Myndigheterna ute efter Majistern ocksÄ. Som om nÄgon inte unnade Majistern hans monumentala framgÄngar. Det Àr bara sÄ typiskt jÀvla svenskt alltsÄ och skulle aldrig kunna hÀnda i Italien, dÀr alla behandlar varandra med varsam och innerlig respekt utom nÀr maffian mördar och nÀr matchresultaten i Serie A bestÀms i förvÀg.

Och vad har den sjÀlvutnÀmnde PR-gurun Paul Ronge med saken att skaffa? Du vet den dÀr flottiga och lite hala typen som syns i ett hörn i varenda teveprogram nÀr det Àr Almedal pÄ gÄng och politikernas anföranden ska betygsÀttas retoriskt.
Vad vet han om vem som har lallat mest med pappren och varit mest oförskÀmd i telefon?

Jag har sett Majistern en gÄng pÄ ett tÄg som hade stannat till en stund mellan Flen och SödertÀlje: han tuggade fradga (ja, faktiskt och jag har aldrig sett en mÀnniska göra det förut!) och ögonen roterade i sina hÄlor nÀr han i vanvettigt raseri skÀllde ut flickan i cafévagnen [sic] för att han kanske kom tvÄ minuter för sent till Stockholm C och hans fru och blablabla och jag kommer aldrig att glömma denna traumatiska upplevelse.
Jag har inte vÄgat Äka tÄg sedan, för tÀnk om Majistern reser med samma tÄg som jag och tÄget stÄr still en stund i skogen i Sörmland en gÄng till.

Eller Àr det rent av Ronge som Àr Majisterns egen mediecoach och impressario?

Det Àr för övrigt min efarenhet att Skatteverket aldrig skickar pÄminnelser om skulder som inte existerar. Det rÀcker deras tid inte till.