this is not a love story

well, what the hell are we doing in denver?

jack kerouac

Penguins

Med bollen som rättesnöre

“Knarkarna och fyllona inne på Västerhus, de ensamma männen på Gröna Brunnen, de precis-på-gränsen-utslagna som köper starköl med rikskuponger inne på Silverkällaren.”
Är detta bara ytterligare en interiör från Majisterns rika och omväxlande liv? För inte länge sen levde han själv på socialbidrag och drack öl för mammas rikskuponger.

birro

När skrev Majistern om ‘mutanklagelser och skumma affärer’ i Göteborg senast? Om han blev “hånad, förlöjligad, nedtystad” för femton år sedan var det på grund av sitt katastrofalt dåliga ölsinne och att han inte visste att uppföra sig i belevat sällskap – och inte i något annat umgänge heller.

Den enda gång jag har sett Majistern tala om sådana saker var när Magnus Allbäck var misstänkt för ekonomiska oegentligheter och Majistern försvarade honom mer än till och med han själv: Majistern VISSTE att Allbäck var oskyldig. Bara för att han hade spelat fotboll i Örgryte!

Om Marcus hade sparkat för GAIS eller Änglarna för att inte tala om Häcken: hade han varit SKYLDIG till mutbrott och förskingring då?

Misstankarna mot Marcus A avskrevs senare i brist på bevis, medan åtalet mot Marcus farsa för bestickning och grov trolöshet mot huvudman kvarstår.
Men det blir nog ingenting av det heller, enär ‘viktiga bevis’ påpassligt har ‘försvunnit’.

allbäck