this is not a love story

well, what the hell are we doing in denver?

jack kerouac

Penguins

Med bjällermössan på

Jag skrev en blogg i förrgår med rubriken Kommer strax på soliga styltor, där jag citerade Majisterns nya syn på den vänsterrörelse han säger sig ha tillhört en gång fast han aldrig gjorde det. Därför att Majistern innanför sin blankpolerade italienska sidensvid är en tvättäkta fascist och går omkring med en liten Benito Berlusconi i magen.

Den blogg jag citerade då publicerades i Livets ords tidning Världen idag i onsdags. I dag uppträder samma idiotiska blogg i Dalarnas Tidningar. Den var så möglig att den stank redan när den publicerades första gången. Och nu dyker den alltså upp igen i samma komposterade tillstånd i en tidning som ges ut i Falun och Borlänge och Ludvika och Mora och alldeles säkert i Sme’backen också.
Är Ewa Wirén som är ansvarig utgivare för DT medveten om Majisterns beteende som jag inte tvekar att kalla bedrägligt? Eller tycker Ewa som ansvarig att hans uppträdande är korrekt och motsvarar ‘god publicistisk sed’?

Det går inte att komma undan med att säga att Världen idag och Dalarnas Tidningar inte vänder sig till samma läsare. Inte i dag när alla kan läsa vilken tidning som helst i hela världen på nätet.

Majistern braverar gärna med sin ‘yrkesstolthet’. Ett ord han inte borde ta i sin mun, eftersom han saknar varje uns av stolthet och det han ägnar sig åt knappast kan kallas ett ‘yrke’ utan i stället borde benämnas ett travligt bondfångeri.
Majistern är ingenting annat än en bluff utan varje tillstymmelse till begåvning.

Det kanske är tillåtet att göra så. Men hur moraliskt är det? Hur hederligt? Allt som är tillåtet är nämligen inte av godo.
Delar Dalaranas Tidningar Majisterns åsikter och håller tidningen med om hans lika slappa som trångsynta generaliseringar? Gör alla tidningens läsare det?
Det vore förfärligt och i så fall åker jag aldrig till Dalarna mer. Inte ens till Sme’backen.

Majistern påstår att han är tolerant också och alltid förlåter sina fiender. Och inte bara det: han rent av ber för dem! Maken till hyckleri har du aldrig hört. Om Majistern ber för någon är det uteslutande för sig själv.
Men Majistern stoltserar samtidigt med sina ‘maffiagener’ och säger att han ‘aldrig glömmer en oförrätt’. Det är vad andra människor kallar att ‘vara långsint’ och raka motsatsen till ‘att förlåta’.
Ingen normal och anständig människa skulle klistra en sådan billig etikett på sig. Det kan bara en idiot göra.
Majistern talar inte bara i tungor: tungorna han talar med är kluvna också! Kort sagt: Majistern ljuger i allt han företar sig. It is sad, but it is true.

I bloggen/bloggarna kallar Majistern vänstern för “hatiska och väldigt fördomsfulla clowner”. Han vågar göra det nu sedan han hållit upp sitt blöta finger i vinden och känt efter åt vilket håll vindarna blåser. Sedan Bengt Ohlsson tidigare i år kom ut ur vänstergarderoben på Finkultursödermalm i Stockholm som fullfjädrad… höger.
Nu väntar jag bara på att Benke ska kalla till presskonferens och tillkännage att han också kandiderar som partiledare för Krisdemokraterna.

Majistern kastar sten i ett hus av glas. Eller tvärtom. Resultatet är i alla händelser detsamma. Det vill säga: förödande.

En mer hatisk och fördomsfull person än Majistern har aldrig funnits. Ingen större fårskalle och pajas heller.