this is not a love story

well, what the hell are we doing in denver?

jack kerouac

Penguins

Lika barn leka sÀmst

“MĂ€nniskor Ă€lskar att sĂ€tta skon i nacken pĂ„ folk som de i smyg Ă€r avundsjuka pĂ„.”
Gör alla mÀnniskor det? Inga jag kÀnner, i alla fall. Eller talar Majistern utifrÄn en egen erfarenhet?
Alla mÀnniskorÀr inte avundsjuka heller. Men Majistern kanske vet mer Àn andra vad det Àr att vara avundsjuk ocksÄ?

“Om man ska stoppa vartenda teveprogram dĂ€r folk nĂ„gon gĂ„ng, kanske eller kanske inte, tagit narkotika skulle det bli rĂ€tt svart i rutan.”
Men Plura har aldrig synts mer i teve Àn efter att han pÄtrÀffats med kola pÄ fickan. Och Micke fÄr hÄlla pÄ som han vill: han snortar och super och slÄss men Àr med överallt i alla fall. Han fÄr inte ens en fotboja som Plura.

Wild Kid Ola kommer nog ocksÄ igen alldeles oavsett han har dragit i sig nÄgot otillÄtet eller inte. Det gjorde MÄna, men i hennes fall handlade det om att hon hade dragit över pÄ ett kort som inte var hennes.
Det Àr i sÄ fall en större anledning att stÀnga av Ola frÄn SVT för att en sÀmre programledare Àn han knappast finns. Vem minns inte Ànnu med fasa de intellektuella reaktorhaverierna Ola 21:30, Riktig talshow, Myror i brallan med höjdaren Gissa bajset och Skrotslaget?
Och om Ola faktiskt Ă€r skyldig och det Ă€r det Ă€nnu bara han sjĂ€lv som vet: hur ska han dĂ„ ‘rentvĂ„ sitt namn’? Det blir inte lĂ€tt, sĂ€rskilt inte sedan Ola bedyrade sin oskuld i en sĂ€llsynt taffligt formulerad blogg som jag tror bara stĂ€llde till det Ă€nnu mer och som aldrig borde ha skrivits.

En mer snusförnuftig, skenhelig och obehaglig moralist Àn Majistern fÄr man leta lÀnge efter: han moraliserar till och med nÀr han tror att han inte gör det.

Sympatisk och varm lekfarbror har gÄtt förbi