this is not a love story

well, what the hell are we doing in denver?

jack kerouac

Penguins

Italien är sig likt

Majistern är på semester. I Rom. Han har familjen med sig. Som väl de flesta brukar när de är på semester. Majistern tycker att detta är mycket märkvärdigt. Så märkvärdigt att han måste berätta om det flera gånger om dagen. I Expressen.
Det tycker jag är märkvärdigt. Så här skriver Majistern senast:

Och i Japan har de jordbävningar och havererar kärnkraftverken efter en tsunami. Jordbävningen i Indiska oceanen annandag jul 2004 med efterföljande flodvåg dödade minst 230 000 människor och förra året omkom över 200 000 människor i en jordbävning på Haiti.
När Gula floden i Kina svämmade över 1931 drunknade mellan 800 000 och 4 000 000 människor. I olika delar av världen dör miljoner av svält för att det inte regnar.
1906 √∂delades stora delar av San Fancisco i en jordb√§vning och i november 1970 kr√§vde en tropisk cyklon 500 000 d√∂dsoffer i √Ėstpakistan som i dag heter Bangladesh. 2005 orsakade orkanen Katrina skador f√∂r mer √§n 800 miljarder kronor i delstaterna Louisiana, Mississippi och Alabama i USA.
I Italien heter premiärministern Silvio Berlusconi.

Italien är sig likt

Jag längtar inte hem ett enda dugg. Jag är uppriktigt orolig över hur jag kommer må när vi måste flytta hem igen, beklagar sig Majistern i Expressen.
Stackars liten: Majistern har tillbringat en månad i Rom och låter som hade han aldrig bott någon annanstans. Verkligheten befinner sig ständigt five states away från Majisterns synfält.