this is not a love story

well, what the hell are we doing in denver?

jack kerouac

Penguins

Inte riktigt klokt

Expressens meste expert pÄ det mesta tippade före VM att England skulle vinna World Cup Är 2010. Nu har England spelat oavgjort mot bÄde USA och Algeriet, vilket av mÄnga uppfattas som ett mislyckande. Men gruppspelet Àr inte över Àn och England har fortfarande Slovenien kvar att möta. Det Àr inte förrÀn i slutspelet VM börjar: England kan Ànnu bli vÀrldsmÀstare.
Men det begriper inte Birro. Han har redan kastat in handduken. Det spelar ingen roll vad saken gĂ€ller: Birro Ă€r alltid först med att vĂ€nda kappan efter vĂ€derleken och de vĂ€xlande vindarna. DĂ€rför erkĂ€nner Birro nu att han “begick ett misstag” nĂ€r han tippade England som vĂ€rldsmĂ€stare. Men hur kunde detta ske? En sĂ„dan erfaren spelare och taktiker som Birro borde vĂ€l veta bĂ€ttre? Det gör han ju alltid annars.

Den som sticker upp fÄr en snyting

“Jag har gĂ„tt pĂ„ Fabio Capello-auran. Jag trodde att han var rĂ€tt man för England eftersom han Ă€r italienare”, sĂ€ger Birro. – VadĂ„ ‘rĂ€tt man’? För att han Ă€r italienare? Vad har det med saken att göra?
Italien trĂ€nas av Marcello Lippi som vann VM med sitt lag för fyra Ă„r sedan. Lippi Ă€r ocksĂ„ italienare. Varför Ă€r han mer ‘fel’ Ă€n Capello? Ingenting av det Birro skriver verkar rktigt klokt.

Fel italienare?