this is not a love story

well, what the hell are we doing in denver?

jack kerouac

Penguins

Hur misslyckat som helst

Birros första tanke nĂ€r hans dotter föddes var: Totti har ocksĂ„ en son och en dotter…
Vad ska man sÀga? Vad tÀnker flickvÀnnen? Eller har hon redan gett Birro en rakt pÄ nosen? Totti? En kille som sparkar pÄ en boll??
Birro berÀttar det sjÀlv i Expressens fotbollsblogg. Och inte utan stolthet, tycks det. Det Àr seriöst nÄgot fel pÄ mig, tillÀgger han lite lagom klÀdsamt. Men det menar inte Birro: i sina egna ögon Àr Birro nu nÀstan Totti. Det Àr det som betyder mest i Birros liv. Och Àr i sÄ fall det nÀrmaste Birro nÄgonsin kommer AS Romas starelva i italienska Serie A.
Sedan fortsĂ€tter Birros blogg, som ska handla om fotboll, om det nyfödda barnet. LĂ€saren, som trodde att han skulle fĂ„ lĂ€sa om fotboll, fĂ„r veta att Birro skurar golv och köper blöjor, hĂ€mtar barnvagn och fixar skötbord. Och sĂ„ fĂ„r han veta att bĂ„da förĂ€ldrarna har “förbannat upptagna kalendrar”. Det Ă€r det bara mycket viktiga och betydelsefulla personer som har. FramgĂ„ngsrika mĂ€nniskor. SĂ„dana som rĂ€knas mer Ă€n andra.
SjĂ€lv har jag aldrig Ă€gt en ‘kalender’ eller ens en simpel almanacka. Jag brukar anteckna vad jag ska göra pĂ„ smĂ„ lösa lappar i stĂ€llet. Och sĂ„ stoppar jag lapparna i byxfickorna. Sedan Ă„ker brallorna in i tvĂ€ttmaskinen. Och vips: inga lappar mer. SĂ„ dĂ€r har mitt liv sett ut i mer Ă€n ett halvt sekel nu. Hur misslyckat som helst.

Accessoir för en viktigpetter