this is not a love story

well, what the hell are we doing in denver?

jack kerouac

Penguins

Hur lågt kan en människa sjunka

Efter Försäkringskassan finns det ingenting Majistern har hatat mer än Dagens Nyheter. Han har alltid drömt om att få skriva där, men han har aldrig fått göra det.
Senast Majistern blev refuserad av DN var när han hade skrivit en lögnaktig artikel om aborter: den gången krävde han att tidningens chefredaktör omedelbart skulle få sparken och hade knäppskllaen bara kunnat hade han bett om hennes huvud på ett fat också.
Majistern var djupt kränkt i sin lilla fromlande själ och det ska fan inte komma några chefredaktörer från Stockholm och tala om vad som ska tryckas i deras tidningar! Det bestämmer Majistern!

Majistern har sedan fått nöja sig med de stolta publikationerna Expressen och Dalarnas Tidningar, Dagen och Världen idag. Där är det ingen ansvarig som läser vad han skriver.

Nu har Majistern emellertid insett att det trots allt är lite mer status att skriva i landets största morgontidning än i boulevardbladet Expressen och några obskyra frireligiösa blad med mycket tveksam ideologi.

Inget ont om utmärkta Elfsborgs Läns Annonsblad. Men Majistern skulle inte få publicera sina felstavade och grammatikaliskt inkorrekta alster där heller.

Därför flörtar han i dag på Twitter med Jens Liljestrand med den lilla hycklande brasklappen “Säga vad man vill om DN”: det gäller att inte gå för fort fram när man har gått så raskt bakåt förut.

Den dag DN publicerar en enda rad av Majisterns hand säger jag upp min prenumeration och anmäler tidningen till Pressombudsmannen och Pressens opinionsnämnd.