this is not a love story

well, what the hell are we doing in denver?

jack kerouac

Penguins

Gud hör bön

I våras bad den arme Birro i sin katastrofala nöd till Gud om att Zlatan skulle återvända till Italien och Serie A. Sedan gick Birro till en bar, där han drack “en liten flaska subtilt kolsyrat mineralvatten och en kaffe”. Varför måste Birro alltid tjata om det där jävla mineralvattnet? Det händer att jag också dricker en Perrier eller en Vittel eller rent av en San Pellegrino. Men jag berättar inte om det hela tiden. Subtilt kolsyrat? Vad är det för prat? Det låter ju som när Fritte yrar om vin i TV4:s Nyhetsmorgon: lika snurrigt varje gång.
Nu får det äntligen anses bevisat: Gud hör bön. Och Birro rätar på ryggen som vore det hans förtjänst och ingen annans att Zlatan tills vidare är utlånad till Milan i ett år, för att ingen ville ha honom i Barcelona längre. Det är många som har skäl vara tacksamma över att Birro finns. Ska han inte ha procent på övergångssumman också? Birro kan dela arvodet med Gud.
I sin ofantliga självöverskattning kallar nu Birro därför alla som menar att Zlatan har gått från en bättre klubb till en sämre, och det gör nog de flesta, för att vara mentalt efterblivna, okunniga och inskränkta samt att uppträda med “pöbelfasoner”. Gud och Birro: nästan som klonade från samma gren? Och lika elaka.
Fy fan, vilken trist och tråkig typ Birro är. Snål och missunnsam också. Det behöver man ingen kikare för att se på långt håll.

Dricker väl jag också
Och många miljoner människor till