this is not a love story

well, what the hell are we doing in denver?

jack kerouac

Penguins

Gnällspikar och En lipsill som ställer sig in

Nej, det var ingen häftig sändning från Stockholm Marathon i TV4.

Det var tvärtom en riktigt dålig sändning med gnälliga och självupptagna reportrar längs banan som bara klagade över hur vått och grått och kallt det var hela tiden och han på Västerbron kunde lika gärna ha blåst över räcket och ner i Riddarfjärden och vadå har de inga tjänstestövlar och tjänstesydvästar på TV4?

Små larviga tjänstetantparaplyer med kanalens logga förslår inte långt när det blåser kuling på bron och skicka ut några reportrar med lite jävlar anamma till nästa gång och inga mesproppar! De springer ju inte ens utan bara står!

Det kan ju bli solsken och 30 grader också. Då är det djungelmode med tjänstetropikhjälm och tjänstekortärmat och tjänstesolskyddsfaktor 350+ som gäller och tre liter tjänstevatten var tionde minut.

Häftig sändning? Det kan bara den tycka som i varje läge gör allt för att fjäska för sin arbetsgivare.
Att det i alla fall blev lite spännande någon halvminut i slutet av loppet är ju knappast TV4:s förtjänst utan deras som springer 42 195 vidriga meter i ösregn och snålblåst och fyra grader.

Börjar inte TV4 tröttna själva och tycka att Majistern har passerat det löjligas gräns med råge? Det hade jag gjort för länge sedan om jag var TV4: rodnat av skam och blygsel.