this is not a love story

well, what the hell are we doing in denver?

jack kerouac

Penguins

Extremt dumt

“Det har alltid funnits nĂ„got islĂ€ndskt över Lars LagerbĂ€ck. Hans lite buttra uppsyn, hans trötta trĂ€ningsoveraller, hans fĂ„rade hĂ€rdade ansikte. Han Ă€r en extremt duktig och kunnig fotbollsanalytiker.”

Majisterns kulturantropologiska försök havererar i samma ögonblick det börjar. Kanske Àr det ett slags förtÀckt rasbiologiskt experiment han sysslar med? Obehagligt Àr det hur som helst. Jag undrar hur mÄnga buttra islÀnningar i trötta trÀningsoveraller som hÄller med eller ens kÀnner igen sig.

Majisterns grĂ€sliga krönika inleds med att han kallar den svenske fotbollstrĂ€naren LagerbĂ€ck för “vĂ„r vĂ€n”. Varför gör han det? NĂ€r han alltid annars tycker att LagerbĂ€ck Ă€r den dummaste mĂ€nniska som finns.
LagerbÀck Àr ett dÄligt skÀmt som inte begriper ett dyft om fotboll för det Àr det bara Majistern som gör och inte har den jÀveln sett en enda match i serie A heller. Det Àr ju sÄ att man kan lÀgga sig ner och dö!
Hur kan det dĂ„ komma sig att samme LagerbĂ€ck i dagens idiotkrönika utnĂ€mns till inte bara “en duktig och kunnig fotbollsanalytiker” utan rent av en “extremt” duktig sĂ„dan?

birro

Buster? Fanns det inte en serietidning för barn i förskoleÄldern förut som hette sÄ? Jag har för mig att Björn Borg och Lennart Bergelin prenumerade pÄ den tillsammans. Labbe Àr vÀl död i dag och jag anar att Björn bafatt har vuxit ifrÄn sÄna dÀr barnsligheter.
Bara Majistern sitter kvar pÄ pottan och trÀnar. I swear to God: han kommer aldrig lÀngre i livet.

borgbus