this is not a love story

well, what the hell are we doing in denver?

jack kerouac

Penguins

Ett med mig själv

‚ÄúSom neutral (ett √§ckligt ord f√∂r √∂vrigt, vem √§r neutral, och vem vill vara neutral) g√•r det √§nd√• att uppskatta […].‚ÄĚ

Just det! Precis vad jag alltid har sagt: det är oneutral man ska vara! Särskilt om man har fått för sig att leda ett politiskt debattprogram i teve.

Det är den seriösa journalistens adelsmärke: att vara partisk i alla lägen och bara tillåta sina egna förvirrade åsikter att komma till tals.

Men jag är ju neutral! Jag talar i tungor genom Gud! Neutralare kan ingen bli! Så skyll inte på mig: det är Hans vilja och inte min! Och så grabbens och den hemlige Andres!
Jävla fähundar! Varför ska jag få sparken? Jag har ju inte gjort nåt! Det är alla de där elaka jävlarna som hånar mig hela tiden för att jag är naiv och dum i huvudet som ska ha sparken!

Tänk att de där idioterna på TV4 inte fattar en så enkel sak! Fast det är klart: de har ju inte vatt me’ asså! Krökat och knarkat och knullat runt i Kottedala. Livets tuffa högstadieskola, asså!

Nu har de st√§llt undan mig bland skurborstar och disktrasor i en st√§dskrubb p√• Expressen i st√§llet. √Ąn sen? Jag f√∂rnedrar mig till vad som helst bara jag f√•r va‚Äô me‚Äô ass√•! Livet leker och jag √§r ett med mig sj√§lv!