this is not a love story

well, what the hell are we doing in denver?

jack kerouac

Penguins

En får tacka

Sedan återgick till sitt rätta element. Som läckande sopor. Som klamydia. Som att stoppa fingrarna i halsen, som att dricka avslagen mellanöl dagen efter. Det röda vinet i låga, solkiga glas. Något nytt, konstigt land från det forna Sovjet… Det är extremt plågsamt. Hade jag kunnat dricka hade jag öppnat en flaska vin nu. Det är som att välta ett saltkar i ett benbrott. Så gött detta är. Det är jag värd.

Vad handlar detta finstämda och poetiskt känslosamma om? Vackrare kan det nog inte uttryckas. Det handlar om Majistern och att Italien har kvalificerat sig till VM i fotboll i Brasilien nästa år. Vad trodde du?

bääähh

Det är Majistern värd. Inte de italienska spelarna och deras tränare och Federazione Italiana Giuoco Calcio. Utan Majistern.
Av någon anledning är Majistern alltid värd mer än alla andra och alldeles särskilt när han inte har åstadkommit någonting alls. Majistern är mer värd än alla andra även när han super ner sig i skymundan på sunkiga hotellrum i landsorten där han tror att ingen ser honom.

Då är det Gud som har hört av sig för att påminna om sin existens och pröva Majisterns tro. Detta tackar Majistern hjärtligt för.
‚Äú√Ąlskade Gud. Jag √§r o√§ndligt tacksam. Jag beh√∂vde det h√§r slaget. Jag beh√∂vde k√§nna stanken av r√§nnsten igen. Det var en stor frist.‚ÄĚ Frist??

gutter