this is not a love story

well, what the hell are we doing in denver?

jack kerouac

Penguins

De e mycke nu

Men vafan? Nu hinner ju Barkus inte göra teve för Blaskan med vörtlimpan och mellanmjölken! Och Lyxfjällan och Världens värsta bilförare ihop med Adam kalling. Hur ska det gå med Största losern och lipsillen med alla kåta bönder? När ska han få tid att sommarprata i SR P1 varje dag hela sommaren? Som kompensation för att han aldrig har fått göra det förut. Det klarar Barkus aldrig och programchefen för Sommar i P1 Bibi med de rööda ögonen ligger sömnlös hela sommaren!
Och så alla tiotusen meningslösa vändor fram och tillbaka över bron varje morgon och eftermiddag och alla tiotusentals skränande anonyma fyllon som som står där på sidorna och och vinglar och skådar hans frustande galopp!

barkus1

Den dåre som har anställt Barkus för att snacka Bollen säger i ett pressmeddelande att Barkus rapportering kring EM i fotboll i sommar kommer att ”rimma med den vanliga svenne bananen när han sitter i sin soffa hemma och ser på fotboll”.
Det låter jävligt illavarslande och jag kommer garanterat inte att titta och inte läsa heller. I värsta fall dyker den riktiga bananen upp i stringtrosor som expertexpert i Barkus groggsoffa med Kikki korven och Johannes baptist i larvigaste låtsasfolkdräkten och en get [sic] direkt från en soptipp i mörkaste Afrika?

barkus3barkus4

Det här kommer bli bra, trumpetar Barkus segervisst. Välskrivet också, hur det nu ska gå till? Jag tror att det mest blir lika långsint som svagsint fylleristiskt pladder om hur elaka och osportsliga danskar och svenskar var när de spelade oavgjort i ett EM för hundra år sedan eller så och eliminerade Italien redan i gruppspelet.

barkus2