this is not a love story

well, what the hell are we doing in denver?

jack kerouac

Penguins

Alltid nÄgot

Italiensk fotboll Àr bÀst i vÀrlden och drar ifrÄn i toppen. Inget land och ingen fotbollsliga kommer i nÀrheten av Italien och Serie A. SÄ sÀger i alla fall Majistern och han borde veta, för han Àr mer EXPERT pÄ allting som finns Àn varje annan mÀnniska pÄ jorden.

Och ÀndÄ hÀnder det igen! Att framstÄende italienska fotbollsspelare grips av polis och kastas i fÀngelse misstÀnkta för delaktighet i en hÀrva av uppgjorda matcher under mÄnga Är.
Landslagets kapten Domenico Cristico fick sitt rum genomsökt och förre landslagsspelaren och SS Lazios lagkapten Stefano Mauri sitter hÀktad tillsammans med 18 andra misstÀnkta.

Majistern hycklar sorg och indignation, men mest av allt anklagar han den italienska polisen: bara en sÄdan sak som att komma instormande pÄ landslagets trÀningslÀger i Florens och störa deras uppladdning inför EM i fotboll!

“Italiensk polis Ă€lskar sina razzior. De Ă€lskar att stĂ€lla till scener.” Majistern tycker att “polisen borde ha valt ett annat tillfĂ€lle för sin razzia. Men Ă€lskar man uppmĂ€rksamhet och rubriker sĂ„ blir det sĂ„ hĂ€r.”
Detta kan bara uppfattas sÄ, att Majistern tycker att polisen ska ge fan i allt fiffel och fusk inom den italienska fotbollen. Kallas Àven varsam och innerlig kÀrlek till kriminaliteten.

Men Majistern stĂ„r stadig i varje virvelstorm, tro inget annat: hans “kĂ€rlek till Gli Azzurri, Italien, till Serie A Ă€r dock intakt.” Alltid nĂ„got att glĂ€dja sig Ă„t mitt i all sorg och bedrövelse.