this is not a love story

well, what the hell are we doing in denver?

jack kerouac

Penguins

Kungl hovleverantör

Nix! Kickan håller INTE PÅ fotbollsklubben Roma! Hon Hon HÅLLER I en tröja med klubbens färger, som hon just har FÅTT av någon för ändamålet framkallad dignitär! Det är en viss skillnad. Om Juventus och Milan och Napoli eller vilket annat storlag som helst i Serie A hade trängt sig före, hade Kickan varit lika förtjust över att få hålla i någon av deras tröjor! Lazio eller Torino: för Kickan kvittar det lika! Sampdoria eller Udinese: vad spelar det henne för roll som ändå inte har hört talas om nåt enda av dem? Den där skoterraggaren från Ovanåker eller nånstans är säkert AIK:are eller nåt annat hemskt och då är så klart Kickan det också! Roma? Jo, pyttsan!
Majister Muffins beskriver som vanligt verkligheten så att den passar hans egna hopplöst trångsynta och tvivelaktiga syften bäst. I Muffins förljugna låtsasvärld upphöjs ett sånt bedrägligt förhållningssätt till Sanning.
En rebell värd namnet och motstånadare till varje etablissemangets äckliga konvention ser som sin främsta uppgift att vräka monarkin över ända. Ut med skiten och Tåbira for president NU!!!!! Muffins blir Poeta Laureato, förstås. A vita och med det särskilda uppdaget att varje år skriva samtliga Anna Books bidrag till Mellon.