this is not a love story

well, what the hell are we doing in denver?

jack kerouac

Penguins

Bullshit and crap

Jävla mycket dösnack om en skinnpaj som Muffins stal av en kompis en gång och finska frun tänkte sälja på nätauktion eftersom Muffins slarvar med underhållet trots att han just har fått betalt för en bok och försörjs av en lallare i byggsvängen från Bengtsfors och så har han ju sin pålitliga inkomst från ritsch ratsch filibomkontot där bara lurendrejare! och annat simpelt folk lurar pengar av godtrogna vänner och vittnen.

Fredrik Strage är inte märkvärdigare än någon annan skribent utan snarare tvärtom och det sägs att han snortar och har sig på toaletterna på på haken runt Stureplan i Stockholm också. En snajdare helt i Muffins dåliga smak. DN är som vilken annan tidning som helst: den trycks ännu på papper och distribueras till prenumeranterna precis som varje annan morgontidning i Stockholm av Pressens Morgontjänst.
Jackan? Det är ju bara bullshit och crap! Den enda jacka som räknas är den Schott Perfecto® Black Leather Motorcycle Jacket Model 618 som Johnny Strabler aka Marlon Brando bar i filmen The Wild One från 1953. Stjärnorna på axelklaffarna och knapparna på kragen var inte original utan Brandons egen design.
Jimmy Dean klädde också förträffligt i motorcykeljacka. Och franska auteur-compositeur-interprète Françoise Hardy.

Det enda det debila skitsnacket om Muffins satans skinnjacka “bevisar” och vart han själv är just nu är att han borde tas om hand och spärras in på dårhus de närmaste trettio åren. Minst. Och vart kom all väldiga värme hos mediedjungelns alla inavlade babianer och förbannade zombieled som utgör det här pinsamma lilla landets kulturliv ifrån helt plötsligt och alldeles utan förvarning?
Han som med rödglödgad energi och mer än någon annan har ägnat de senaste åren åt att sprida sitt gränslösa förakt för journalister och ”den kulturella eliten” som han ständigt hånar och förlöjligar i en oformlig klump tror sig plötsligt ha fått en egen elitistisk plattform att gorma och gapa ifrån. Bara för att en snorvalp på Dages Nyheter med bara kola och pop i knoppen har ropat in en jacka på auktion…