this is not a love story

well, what the hell are we doing in denver?

jack kerouac

Penguins

Zepofantabletter ordineras

The most stupid guy on the face of the earth strikes again! PĂ„ Ă„rets nĂ€st sista dag hotar den helt och hĂ„llet vansinniges vemod [sic] att fullstĂ€ndigt överstiga sina breddar och
 ja, man undrar hur vemodet beter sig dĂ„ och vart det tar vĂ€gen nĂ€r det svĂ€mmar över de dĂ€r breddarna fast det substantivet böjs med Ă€ndelsen -er i pluralis medan ordet brĂ€dd som betyder nĂ„got annat böjs med -ar. RĂ€tt ska vara rĂ€tt: annars ska det inte vara alls!
Men vad rör sÄna petitesser en flerfaldigt prisbelönad författare? Platt intet, mÄste vi förstÄ: Majistern stÄr över varje sÄdan irriterande smÄsak som angÄr det svenska sprÄket och dess uttryckssÀtt.

birro2

MÄnga mÀnniskor lever hela sina liv utan att komma i kontakt med sin egen andlighet. Detta mÄste vi kristna kunna berÀtta om. Dessa mÀnniskor Àr inte misslyckade eller mindre vÀrda pÄ nÄgot sÀtt, de Àr oÀndligt Àlskade, men de lever sina liv med en sorts plats av sorg i sig.
Vad fan Ă€r meningen med det hĂ€r? Vad Ă€r det ‘vi kristna’ mĂ„ste kunna berĂ€tta om? Jag och flera med mig ger Majistern och hans jĂ€vla ‘andlighet’ fan! En sorts plats av sorg i sig. Vad menar författaren med det och hur Ă€r man om man Ă€r oĂ€ndligt Ă€lskad och av vem? Och Ă€ndĂ„ finns det mĂ„nga mĂ€nniskor som inte Ă€r det!
Det finns ingen ‘mening’ med livet! Hur mĂ„nga gĂ„nger ska jag behöva förklara det? “Men dĂ€r finns vĂ€l en mening?” “Mening
 Det snöar ute. Vad Ă€r det för mening i det?”

PÄ Kvitter har Majistern under det senaste dygnet excellerat i sinnesjukt pladder som saknar motstycke i pueril stupiditet och enfald med nÄgra lika skallskadade idioter. Den som törs titta ordineras att ha en hink nervlugnande inom rÀckhÄll. Snacka om desperat och skitnödigt fylleri!

birro3