this is not a love story

well, what the hell are we doing in denver?

jack kerouac

Penguins

Who is who

Fan också! Vilken osis! Jag hittade inte fjärrkontrollen och hann därför inte undan Maria mupp förut i dag när hon satt i Gomorron Sverige och tyckte om en massa olika saker: upploppen förra veckan i stockholmsförorterna och vad ska vi med ett försvar till och annnat sånt som Maria är landets ledande expert på.
Och så var det nåt om att alla ungar ska jobba på sommarlovet: det mår de bara bra av. Dösnack. Jag har aldrig jobbat på sommarlovet och jag har mått jättebra i alla fall. Det hörs förresten på namnet att man ska vara ledig när man har lov och INTE arbeta!

Nu är resten av den här veckan och hela nästa totalkvaddad. Det finns ingen människa som skrämmer mig så mycket som Maria mupp. Jag går i däck direkt varje gång jag ser henne: i morse fick jag ta betäckning bakom soffan för att inte falla död ner!
Hennes nedlåtande tonfall och hånfullt och arroganta tilltal. Det självbelåtna flinandet. Hela hennes uppkäftiga framtoning och muppens otäcka ögon ska vi inte tala om: bara muränan och skallerormen har en mer fientlig och livsfarligt ondskefull blick.

Jag är övertygad om att Maria mupp är en mycket ond och elak människa.

snakebite