this is not a love story

well, what the hell are we doing in denver?

jack kerouac

Penguins

Veckad mugg av vaxat papper

Världens dyraste lägenhet ligger i Knightsbridge i London med utsikt över Hyde Park och såldes nyligen för 140 miljoner pund eller 1,6 miljarder kronor. Då ingår privat kock, vinkällare, specialutbildade säkerhetsvakter och en hemlig tunnel till topphotellet Mandarin Oriental Hotel på samma gata. Det finns panikrum också där lägenhetsinnehavaren kan barrikadera sig om han känner sig hotad av kidnappare eller terrorister. Samt luftrenare för händelse av gasattack. Köpare tills vidare okänd.

Room with a view

Vilket vin skulle jag dricka om jag bodde där? Tror du att pappmuggar duger? Sådana där som fanns på alla tåg förr bredvid en karaff med ljummet vatten och en propp av glas som inte passade riktigt i halsen och skramlade under hela resan och som man kunde dra ut till ett fat efteråt om det blev för långtråkigt i kupén.

Jag kräver dessa utmärkta muggar tillbaka. Var kan jag köpa sådana i dag? Jag vet att DUNI AB i Dals Långed började tillverka bägare av vaxat och veckat papper i slutet av 40-talet eller början av 50-talet, men gör de det fortfarande? Jag får lov att kolla.