this is not a love story

well, what the hell are we doing in denver?

jack kerouac

Penguins

Varför händer sådana saker aldrig mig?

[Correspondence Caroline 12 Sequel to: Bubbellicens]

Jag råkar aldrig ut för något riktigt rafflande. Det är bara alla andra som lever ett rikt och omväxlande liv. Jag har rent av hört talas om människor som snubblar på Äventyret vart de vänder sig.
En möter ständigt Marie Fredriksson på ett tåg som står still i snön på den öde svenska landsbygden och en glad pensionist från Chicago med cowboykanna och en liten flicka i rullstol på Klarabergsgatan i Stockholm som talar perfekt svenska men ändå inte förstår ett ord av detta språk. Sådana saker händer aldrig mig.

Det mest spännande jag har råkat ut för på sistone är när jag föll genom ett hål rakt ner i underjorden och blev inlåst i en bubbla som invändigt var helt och hållet täckt av spegelglas. Med efterföljande oanade konsekvenser.

Jag har varit på väg hem rätt länge nu och har redan kommit ända till Kamtjatka: the Mississippi Delta har aldrig varit längre borta än nu.
Du förstår ju att jag inte litar på rörpost mer: därför hör jag av mig via flaskpost nästa gång.
Om du ser något som ligger och guppar nedanför Islandsfallet i the mighty River Fyris i Uppsala eller vid Solsångarens fötter på Strömparterren i Stockholms ström kan det vara min pava med post från polatrakterna.

Message from the Other Side