this is not a love story

well, what the hell are we doing in denver?

jack kerouac

Penguins

That’ll be the day

När såg någon människa senast Majistern ta hand om frusna hemlösa på Medis i Stockholm? Jag menar: när såg någon någonsin etc! Det har ingen människa gjort. Något sådant har nämligen aldrig hänt. Och kommer aldrig att inträffa. Majistern är för fin ja rent av NOBLARE än alla andra för att befatta sig med fattiga och förtappade och även de från frikyrkoförsamlingarna förvisade.
Vad vet Majistern om de “rika och välmående” människor han har “omkring sig”? Ingenting alls. Men när han själv var ‘rik och välmående’ på Södermalm i Stockholm var samma människor de finaste som fanns: i dag är de värsta patrasket och om Majistern fick bestämma skulle alllihop dö på fläcken.
För flera år sedan när Mjaistern inte fick bli chef för krisdemokraterna och därför ville se ett helt nytt parti där han kunde domdera själv lovade han att komma med fika och mackor med ost och prickig korv på till oss hemlösa och utstötta i Tullgårdsparken och Vita bergen och Björns trädgård bara ett stenkast från Medborgarplatsen men vi som huserar där har ännu inte sett röken av vår välgörare och givmilde Majister.

birro1birro2

Lite påpassligt fjäsk för stollarna sitter också bra i ett fejsbokinlägg signerat Majister lurifax. Perverterad iver. Dra åt helvete!

birro3birro4

Majister metusalem är även “så gammal” att han minns när Måna fifflade med kontokorten. Det gör jag också, men jag minns mycket bättre än en gaggig Majister att det rörde sig om avsevärt mer än lite godis och “några småsaker”. Så ‘minns’ endast den som själv tycker att det är helt okej att stjäla en back bira på ICA för en “trevlig stund”.

birro5

För Majisterns kännedom kan jag meddela att begreppet medium för tidningar och teve etc används bäst på detta sätt enligt herrarna och damerna i Svenska Akademien. Gör om och gör rätt!

birro6

Här är en fumlig passage ur Majisterns senaste ‘roman’ som inte verkar hålla vad upphovsmannen lovar. Skinnskattevik? Det finns ett Skinnskatteberg någonstans bortåt Sme’backen till. Kan det vara det han far efter? Knarkar de i Solmyra och Gunnilbo också och försvinner som skalbaggar in i portar? Och Zinkenstam? Hur bär sig Majistern åt när han vinglar hem från Bistro Babbsan och Bistro Bananas och Broder Fuck? Hamnar han i Bagis eller Bergshamra då?

birro7

Se här en annan smällkaramell från Majsterns godispåse. Jag vet vem G Greider är även om jag önskar att jag inte gjorde det. Timbuktu är en stad i Mali mitt ute i Sahara med lustiga moskéer av lera och som jag en gång har besökt. Jag har även förstått att det finns en hiphopartist i Sverige som kallar sig så. Slår han sina barn? Inte? Men varför säger Majistern att han gör det då? Nu är det jag som inte fattar någonting.

birro8