this is not a love story

well, what the hell are we doing in denver?

jack kerouac

Penguins

Svårslaget eller Kortslutning vid Hornstull

Det är nånting här som inte stämmer. Nåt osunt och ofräscht. Nåt tragiskt, nästan. Jag vet inte riktigt vad det är. Men det kan vara en skruv som är lös. En åttaåring som har blivit knäpp och förlorat förståndet alldeles?

birro9

Hur som helst är det alltid lika trevligt att ta del av sansade och opartiska experters omdömen när det handlar om så livsavgörande och världsomkullstörtande saker som fotboll. Forza Forza!

Sju omgångar av trettioåtta. Det är först nu Serie A börjar! Det gäller att toppa tabellen när serien slutar i maj och inte innan. Det är själva fotbollens idé och meningen med det hela.

birro1birro2birro3birro4birro5birro6birro7

Under tiden förföljs och marteras alla kristna i Mellanöstern och på andra otäcka ställen i världen på alla möjliga förfärliga vis och USA står inför landets största finanskris nånsin etc etc.
Men sån skit har vi inte tid med nu. Det får vänta tills Majistern kommer på bild i Bladet när han varsamt böjer knä och gråter en klädsam krokodilskvätt med de andra förbedjarna i S:ta Clara kyrka och står framför riksdagshuset efteråt med sin fackla som elden i våra hjärtan och drömmen om nya segrar och triumfer. Men inte förrän om en vecka.

birro8

En g√•ng n√§r Jesus var i Rom‚Ķ Snacka om spr√§ngl√§rd exeget och teologiskt sakkunnig. O JesusJ√§vlar och Josef och Maria och √Ąra vare Han i Bagarh√∂jden!