this is not a love story

well, what the hell are we doing in denver?

jack kerouac

Penguins

Stora frÄgor

Men om vi inte ska tro pÄ allting Majistern skriver i tidningen: vad ska vi tro pÄ dÄ? Finns det ingen sanning mer? Inget som Àr vÀrt att hÄlla kÀrt?
Är allting bara yta och flĂ€rd och en möglig fasad nödtorftigt tĂ€ckt med billig fernissa? Milan−Napoli och Roma−Lazio och Ă„ka hiss med Gunnars grabb?

Den dÀr tioÄriga flickan som strÄlade med hela ansiktet mot Majistern nÀr han banade sig vÀg ut frÄn San Siro: har hon heller aldrig funnits? Skulle inte tor det. Hur mÄnga tioÄriga flickor trÀngs pÄ ett fullpackat fotbollsstadion i Milano för att kolla Bollen bland bara bomber och bengaler?

sansiro

Vad gör Majistern i SkÄne nÀr han borde vara hemma hos sin Àlskade och djupt saknade familj som han inte har sett pÄ flera dar nu? I övermorgon ska han prata om Gud och sig sjÀlv med tvÄ andra idioter i Pingstkyrkan i Kristinehamn innan det i rasande fart bÀr vidare till vÀrldsmetropolerna Mariestad och Götene. Majistern hinner aldrig hem emellan.

birro1

VadĂ„ Mora och Ärla och AlingsĂ„s? Borde Majistern inte fylla Globen varje dag i veckan? Det gör ju Rikard och Jonas och Robban Broberg. Var ligger Ärla? NĂ„n som vet?
Det Ă€r tufft att vara pĂ„ rock’n’rollturnĂ© och on the road. SmĂ„brudar och kola och massor av sprit pĂ„ obskyra landsortshotell. Sönderslagna teveapparater och basister som dör i duschen eller faller frĂ„n fönster, det har man minsann lĂ€st om i bladen. Om man nu ska tro pĂ„ vad man lĂ€ser dĂ€r?

Om vi inte ska tro pÄ allt som stÄr i tidningen: vad ska vi tro pÄ dÄ? NÀr kommer nÄnsin Majistern hem?

birro2