this is not a love story

well, what the hell are we doing in denver?

jack kerouac

Penguins

Shipwrecked way out West

Mediekoncernen Stampen med Göteborgs-Posten som flaggskepp riskerar inte konkurs för att företget har gjort felaktiga investeringar och satsat å gammalmodig teknik. Stampen har hamnat på obestånd för att G-P anställde fascisten Alice Teodorescu som politisk redaktör och chef för tidningens ledar- och debattsidor 2015. När Alice sedan knöt Barkus blåtira till redaktionen som ledarskribent [sic] och krönikör var katastrofen givetvis oundvilkig och fullbordades det mediala skeppsbrottet.

alice1alice2

Det är inte alls så, som Barkus basunerar att det är HAN och hans förbannade ’altenativ media’ som har slagit spiken i Stampens kista. Och så står olyckan Barkus där på bar backe igen. Han fattar fan ingenting!
Men skam den som ger sig. Barkus tycker att han borde vara självklar som programledare för ett debattprogram i teve i som Blaskan ska betala och med Freddie virtuell eller Lena mellanmjölk som snedpark. Möten. Samtal. Anslag. Blaha blaha.

barkus1barkus2

Nåja, ingen stor skada skedd: G-P var en oläslig och rätt onödig produkt redan för femtio år sedan. Men Hallandsposten och Strömstads Tidning hade gärna fått vara kvar. Men de ryker väl all världens väg också efter Barkus onda anslag.
Ett spektra av √•sikter. Drop dead, blockhead! Och t√§nk bara hur det var f√∂rr. N√§r ALL media m√∂rkade, lj√∂g, tystade r√∂ster, jagade olikt√§nkare och avskedade folk f√∂r att de tyckte ‚ÄĚfel‚ÄĚ (som bekant). Se bara p√• Barkus: han fick sparken fler g√•nger √§n n√•gon annan bara f√∂r att han fraterniserade med fascister och g√§rna lunchade med nazister. Men nu √§r det andra tider och Barkus √§r Sanningen och Ljuset och d√∂d √•t alla j√§vlar som inte tycker som han!

barkus3

Nej, för fan. Jag älskar INTE Sällskapsresan. Om du tänker efter gör inte du det heller. Inte mer än Göta Kanal 2 och Reine och Mimmi i fjällen. Men jag gillar Lasse och hans Electric Banana Band är en riktig höjdare.

banarne1

banarne2banarne3