this is not a love story

well, what the hell are we doing in denver?

jack kerouac

Penguins

Satan i gatan och Var god skölj

Nu börjar det likna nåt: när sekonderna lämnar och de riktigt tunga boysen äntrar ringen! AB Mord med mera sånt i Sjöbo och Sölvesborg jämnar ut oddsen på Södermalm i Stockhom.

birro1

birro2

Nu satan i gatan och jävlar i min lilla låda blir det misshandel på stan med knivar och knogjärn och flaskor och basebollträn. Vi känner igen pedagogiken och argumentationstekniken från SA i 30-talets Tyskland. Men moraliska medborgargarden som tar rätten i egna händer hamnar så gott som alltid i
en egendomlig symbios med renhetsivrande högerextremister.
Majistern hänger på så klart och dreglar mordlystet ihop med dödsmetallmobben. Han återkvittrar stolt och tacksamt det generösa erbjudandet från den parapolisiära pöbeln i stollarnas Skåne: nu är det i ett huj helt okej med olaga hot på nätet.
Man tar sig för pannan fast man inte borde, för det här var just vad man kunde vänta: Majistern i spetsen för ett gäng berusade slagskämpar i jakt på oliktänkande att våldta och krossa knäskålar och näsben på.

birro

Alla som kan stava och formulera en grammatikaliskt korrekt mening på svenska deporteras till de bortglömda salpetergruvorna för avprogrammering. Akademiker och de som har glasögon arkebuseras på platsen där de påträffas. Pol Pot is alive and kickin’!
Tompa anländer med trossen från Trollebo och går i ställning vid Pålsundet med patrasket från pingst. Det kunde inte bli på annat vis: det var så det måste gå!

adolf1

adolf2

Med samma härliga politiska grundsyn och skönt insiktsfulla värderingar som Majistern också: död åt alla som inte röstar på stollarna och bär en blåsippa ute i backarna stå i kavajslaget!

birro3

Tungt beväpnade också. Automatvapen och eldkastare och kamouflagekostymer. Är de på riktigt, eller är det bara kissnödiga snorvalpar som försöker skrämmas och verka tuffare än de är? Kanske dags ändå för Nationella insatsstyrkan att kraftsamla för att förhindra blodbad när Majisterns milis ankrar upp i Baggensstäket och skövlar till fots längs Skurusundet på sin väg till stan för att spöa skiten ur Villervalle och Helle och en otäck rockvaktmästare på Ricke och tre tråkmånsar som envisas med att stå upp och snacka skit när de gjorde bättre i att sitta ner och hålla käften.

Nu väntar vi bara på brutal backup från Svalöv och Skivarp och Sillhövda och kanske busarna från Stallarhomen också! Sen blir det världskrig och kanske statskupp och blodbad på Medis och Nytorget, Torkel Knutsson och Wollmar Yxkull och Mäster Mikaels och Broder Tuck på Götgatan och Krokodilen på Ringvägen och Katarina Norra och Katarina Södra och förskolan Kastanjen på Fatburs och ICA Matmäster och Al Forno på Folkunga och Anders Petters stuga står i ljusan låga.

birro4

birro5