this is not a love story

well, what the hell are we doing in denver?

jack kerouac

Penguins

Pure and simple

Och så finns det männscher som tycker olika om än det ena än det andra. Själv tycker jag jättemycket olika om precis ALLTING!

Muffins gillar också olika. Så länge olika tycker likadant som han. Fast det tycker jag är fusk.

Brämhults älskar också olika. Men det är ingen som jävlas med dem för det!

Om det finns en sida som är ”god” borde det finnas en som är ”ond” också. Ett hat som är ”ont”? Och inte bara ett som är ”gott”? Vad menas egentligen med uttrycket ”den goda sidan”? Vilka är det som håller till där? Är det alla vi som inte tycker som Muffins och hans hysteriska högerkristna svans? Och jag som har gått ett helt liv och trott att det är Gud som är god!
Ska en brandman som inte vill släcka bränder slippa göra det bara för att det brann en gång i en ugn eller om det var en buske?

There are good people and there are bad people: good guys and bad guys. John Wayne spelade ofta good guy: pure and simple.

Muffins sätter en ära i att folk blir förvirrade när de försöker placera honom i ett fack. Utan att begripa att ingen sitter mer fast i ett fuckin’ fack än han. Det gör den som viljelöst flyter med strömmen som en korksmula på Indiska oceanen och alltid håller med den som talade sist.

Varför mörkar Muffins i stället för att ärligt redogöra för vem lilla Ellinor är och vilken ful fisk fru Nordström är och vilken klämkäck amerikansk politisk organisation det är som betalar dem? ADF är inte bara entusiastiska anhängare av abortförbud utan även uttalade böghatare och ivriga HBTQ-motståndare.
Snacka om medeltida mörkmännscher och att kräla omkrbing med majister Muffins i slammet under kölen! Är det dags nu för honom att säga morsning och goodbye till Jonas också? Färdiggullat, som
de säger.

Fri. Obunden. Tjena moss, majister Muffins. Hur god och andlig och värdig och sanningsenlig är han självför det mesta?
Ett väldigt vattenfall och en varsam våg. Vad är det fråga om? Allitteration eller bokstavsrim i början av ord är aldrig okej när sammanhanget kraschlandar lika katastrofalt som vid Muffins vämjeligt tafatta försök. Tusentals vanliga människor med eldar i händerna. Ärliga varsamma steg tätt tätt tllsammans upp för slänten. Uppför är ett adverb och skrivs i ett ord.