this is not a love story

well, what the hell are we doing in denver?

jack kerouac

Penguins

PĂ„ riktigt

Hur ska jag veta det? Hur ska nÄgon annan? Bara för att en mÀnniska sÀger att hon inte Àr rasist, kan hon vara det i alla fall: mycket fÄ mÀnniskor stoltserar med en sÄdan uppfattning utom kanhÀnda i fuktiga och mögliga utrymmen under jorden dÀr mest stollar och nazister gömmer sig.
Jag kunde kvittra och blogga och grÄta ut hos Grodan i förfÀrliga fyran en halvtimme varannan dag om hur elaka alla Àr mot mig fast jag Àr en sÄdan himla reko och hÀrlig kille. Det skulle inte hjÀlpa: alla som kÀnner mig och vet vilken skitstövel jag Àr skulle skratta ihjÀl sig.

birro1
birro2
birro3

Vilka frĂ„gor har Majistern svarat pĂ„? Det Ă€r ju det han aldrig gör: svarar. Allt han sĂ€ger nĂ€r han ‘svarar’ Ă€r typ Jag vet att Jesus inte var i Rom. Men jag skrev det i alla fall. Varför gjorde han det? Varför gör nĂ„gon mĂ€nniska sĂ„? Det skulle jag vilja ha ett svar pĂ„!
Knyta upp runt vilken stolpe om det inte Àr rasismen Majistern menar men det Àr vÀl ingen stolpe och vadÄ veva? Man kan veva en slipsten och man vevar i gÄng en tÀndkulemotor men det vet Majistern inte vad det Àr och jag har aldrig sett drÀngar slÄss men jag kan förestÀlla mig att dÄ bÄde viftas det och vevas med nÀvar och annat med.
De som spelar ishockey brukar ocksÄ ha lÀtt för att hamna i simpelt slagsmÄl och de dÀr idioterna som Majistern hÄller lika högt som fanan och som jÀvlas pÄ fotbollsmatcher orkar jag inte tÀnka pÄ!

birro4

birro5

Majistern har sina pĂ„hejare som han stĂ€ndigt Ă„terkvittrar. Den obligatoriske Tok-Tompa i Trollebo och numera Ă€ven den den ökĂ€nde radikale islamisten och aggressive antisionisten Mohamed Omar i Uppsala som kallar homosexualitet en ‘sjukdom’ som liksom den farliga feminismen endast kan botas med koranen och islam. Majistern stĂ„r inte sĂ„ ensam i stormen som han Ă€lskar att framstĂ€lla sig som: han har de supportrar han förtjĂ€nar. Ugh ugh!

birro1

birro2

birro3