this is not a love story

well, what the hell are we doing in denver?

jack kerouac

Penguins

Och sen då?

Nyligen satt det två personer i teve och försökte förklara vad islam är. Båda var muslimer, fast av olika sort. Vilka de var fick tittaren aldrig veta: de kunde vara vilka som helst, och det var de nog också. Ett slags privatreligiösa muslimer. Vad rör det mig vad de tycker? Varför inte sätta en framstående och tevemässig religionshistoriker i studion i stället som redogjorde för de övergripande skillnaderna i muslimsk religion? Då kanske till och med jag skulle titta. En stund?
Annars kunde ju jag lika gärna sitta i Sportspegeln och berätta varför jag tycker att Djurgården sparkar boll bättre än AIK. Och sedan när jag hade pratat färdigt satt en AIK:are på stolen bredvid och sa samma sak. Fast tvärtom. Om M hade varit med också hade vi fått veta att Bajen sparkar bättre än alla andra på hela klotet. Vad är det för mening med det? När både AIK och Djurgården spelar så uselt att de när som helst riskerar att trilla ur högsta serien. Och Hammarby sparkar någonstans nere i fotbollens källarvåning.
Tycka? Det kan ju vem som helst. Jag föredrar rött framför vitt. Jag tycker att Babben är tråkigare än Bullen Berglund. Jag tycker att det var fel låt som vann: det tycker jag alltid.
‚Äď Jaha? Och sen d√•?

Mycket bättre förr:
Djurgården svenska mästare 1966