this is not a love story

well, what the hell are we doing in denver?

jack kerouac

Penguins

Med exklusiv rÀtt att tycka

Och ingen ger sig sjÀlv mer rÀtt att tycka om vad som helst nÀr som helst och allra vÀrst hur som helst Àn Majistern!
Vem Ă€r han att tvĂ€rsĂ€kert uttala sig om hur alla andra mĂ€nniskor ska leva sina liv – och sedan lever han inte sĂ„ sjĂ€lv: Majistern blir skitfull pĂ„ tvĂ„ glas vin pĂ„ sjaskiga hotellrum i landsorten det kĂ€nner jag ingen annan som blir och raggar unga tjejer pĂ„ tĂ„gstationer.

Hur lÀnge ska han tillÄtas dratta i dragharmonikan och uttrycka de mest idiotiska och högerextrema synpunkter igen och igen utan att det blir konsekvenser?

Den dÀr andre pÄven som ocksÄ tycker och har sig om det mesta: Àr han ocksÄ stalinist? DÄ borde vÀl pÄven bytas ut och Majistern trÀda i stÀllet? Som han hade för avsikt med Krisdemokraterna en gÄng, fast ingen ville ha fyllskallen.

birro

Den vansinnige Majistern har kastat sig in i resebyrÄbranschen ocksÄ: han och pastor Puffra ska reseleda svenska turister i Rom i april nÀsta Är. Jag har redan anmÀlt mig: vem vill missa den enastÄende möjligheten att traska i Jesu fotspÄr pÄ Roms gator och piazzor med Majistern som sakkunnig guide och nytestamentlig exeget och prova en pasta pÄ Da Tonino al Governo Vecchio dÀr Han och polaren Petrus kanske ocksÄ smörjde krÄset och tömde en kruka rött en gÄng.

rigatori

HÀng pÄ, du ocksÄ! NÀr Majistern inte kan peka ut vilka platser Jesus besökte nÀr han var i Rom Àr det fritt fram att kasta fisk och frukt frÄn nÀrbelÀgna Campo dei Fiori pÄ honom! Ett sÄdant tillfÀlle fÄr inte heller missas!