this is not a love story

well, what the hell are we doing in denver?

jack kerouac

Penguins

Magplask i en ankdamm

[Sequel to bog Den av eder som Àr utan synd]

I ett avseende kan man alltid lita pĂ„ Majistern. NĂ€r han kĂ€nner sig trĂ€ngd och nĂ„gon inte omedelbart tycker som han och dessutom har frĂ€ckheten att ifrĂ„gasĂ€tta blĂ„dĂ„rens efterblivna pladder – dĂ„ LJUGER Majistern och lĂ„tsas att saken handlar om nĂ„got annat: med din mĂ€nniskosyn etc.
Majistern Àr rutten rakt igenom och för det egna skamfilade varumÀrket Àr detta förstÄs ett förödande sÀtt att debattera pÄ.

Jag vet inte vem Bengt Ivarsson Àr och var bladetbloggaren Orrenius hör hemma i sammanhanget har jag inte lyckats lista ut Ànnu och inte heller var nÄgonstans det framgÄr att Majisterns elÀndiga krönika toppar listan pÄ dagens hottaste dumheter och förresten var det vÀl inte Voltaire utan nÄgon annan eller hur det nu var?

buste

Majistern avslöjar sig alltmer som sorglig stollepartist och ett högerspöke frÄn helvetet: den dÀr otÀcka och hÀmndlystna sorten som skriker Livstid Livstid Livstid sÄ snart det Àr nÄgot och det tycker lilla fru Patrask ocksÄ. De som inte tror som Majistern tror ska dö!
Det Àr möjligt att det finns mÀnniskor som mÄste hÄllas inlÄsta för sin egen och andras skull. Men hur mÄnga kan dessa vara? RÀtt fÄ, skulle jag tro.

Jag sÀger det igen: det Àr skandalöst och skamligt att en rikstÀckande dagstidning i Sverige stÀller sig bakom den hÀr dÄrskapen och Majisterns övriga stolligheter! Vi lever Är 2014 nu: e.Kr. och inte f.

birro