this is not a love story

well, what the hell are we doing in denver?

jack kerouac

Penguins

Lika som två lingon i bärplockarens korg

Ojojoj! Vart är vi på väg? Vad ska en stackars Varulv göra? Har hans miserabla liv någon mening mer? Troligen inte. Och inte ditt heller.

Ann Heberlein må vara fil dr i vid Lunds universitet men det är jag också fast i en annan disciplin än etik och vid ett annat lärosäte. Bara det att jag klär mig inte och sminkar mig inte eller uppträder som en avdankad porrmodell och prostituerad varje gång jag debatterar i teve.

Fru Heberlein har ett hål i huvudet och förutom hundra ytterligare ocharmiga bokstavdiagnoser har hon just nu fått en artikel refuserad i en tidning jag vet inte vilken. Detta får henne att fara ut i våldsamma anklagelser om maktens politiska censur och den mediala elitens kränkande förtryck mot ”alla som tycker olika”. Vi känner genast igen Barkus backfire när han är som mest på kanelen.
Det är inget konstigt: bipolära H super och knarkar lika intensivt och ursinnigt som beggar Barkus bankrutt och det är bara ”hela jävla världen mot Barkus” fast sanningen naturligtvis är den rakt omvända.

barkus1barkus2

Så sent som i förrgår var H och Barkus baksmälla värsta ovännerna. Jag lovar att innan sommaren är slut turnerar två idioter på landsbygden med fyllsnöret Tok-Tompa i Trollebo vid ratten och predikar rasism och främlingsfientliget och lite klämkäck nazism för efterblivna vänner och vittnen och sover tätt ihop i en avhakad korvvagn på det småländska höglandet.
Det finns inte två personer i landet som byter åsikt lika ofta och slaviskt följer minsta svängning i allmänna opinionen som Barkus bortom allt förstånd och fru Heberlein med bara halm i huvudet.