this is not a love story

well, what the hell are we doing in denver?

jack kerouac

Penguins

I stället för argument

Alla dom dära idoterna på Fejsbok som anmäler folk för att dom inte lajkar deras åsikter är ena riktiga fegisar precis som alla svenskar förresten och som inte heller har någonting alls på fötterna.

Det är bara majister Muffins som har rejält på fossingarna i varje väderlek och därför inte behöver presentera några egna argument utan har rätt att polisanmäla alla som inte tycker som han. Det blir ett styvt jobb och kommer att sysselsätta majistern ’round the clock: han som blandar äpplen med päron och kallar allting som avviker från hans egen uppfattning för hat och hot!
Och kom ihåg att Muffins är begåvad med ett hysteriskt [sic] minne Han glömmer aldrig en oförrätt, ett hånleende, en skam.. Bara så att du vet, alltså.

För sedan är det för sent. Då blir det stridsvagnar och och fallskärmstrupper och attackdykare och hela baletten samt därtill tungt beväpnad milis på stan och inget lattjo alls när Sturmbannführer Miffo med Riddarkorset av Järnkorset runt halsen och Tyska korset i guld och Järnkorset av första klassen skramlande på magen intar Yttersta Tvärgränd och Sista Styverns trappor med sin lynchmobb och rycker fram i rasande rensningsaktioner över Hornsgatspuckeln och Västerbron sprängs i luften och inga löprundor mer och inga okynniga hänglås och när tjejen har gjort slut i november, eller han, är det bara att ta klivet över broräcket.

Då är det rättning i leden och Ordnung muss sein som gäller! Så där som det var förr, när Sverige var ett land som gick att känna igen!