this is not a love story

well, what the hell are we doing in denver?

jack kerouac

Penguins

Hur dum får man vara

Jag är kristen. Men jag är en rätt dålig kristen. Det är den eländiga olyckan majister Miffo som är ute och vinglar på fyllan igen. En riktigt rutten kristen, skulle jag säga. Miffo är bara ”kristen”när han kan tjäna något själv på affären och lura pengar av virriga vittnen och vimsiga vänner.
Jag skulle aldrig palla sex timmars arbetsdag, meddelar stolt den arbetsskygge Miffo även. Nej, förfan. Varför ska man göra det? Varför jobba alls? Enklare då att klå stollar och en skock frireligiösa knäppskallar på pengar till det egna ritsch ratsch filibomkontot. Skattefritt också. Hur jävla läckert som helst!

Innerligt och solidariskt sagt till alla dumhuvuden i Sverige som inte fattar nåt utan jobbar nio timmar om dagen och mer. I ur och skur och året runt. Dem idioterna får skylla sig själva. Hur dum får man vara!

Väldigt, väldigt många människor upplever att det är på det sättet. Då är det på det sättet. – Vilka och hur många är väldigt, väldigt många människor? Är det dem där fjorton som majistern säger gick hem i vredesmod från politikerveckan i Järva? Vad är det som säger att det är ”på det sättet” bara för att majister Miffo påstår det?
Visa mig några’media’ i Sverige må dessa vara gammaldags eller frifräsigt alternativa som hyllar Islamiska staten och dess bestialiska och sinnessjuka framfart i Europa och på andra ställen i världen. Att det går alldeles för många entusiastiska jihadister lösa och lediga i Sverige har människor känt till sedan länge och är ingenting majister Miffo är den förste att observera och upplysa en feg och efterbliven nation om.

Om Miffo går omkring och är byxis hela tiden borde han göra något rejält och handfast åt saken som den bjässe till karl han är i stället för att gallhojta förskräckt i konstant motvind om flera poliser och hårdare tag och ut med dem jävla utlänningarna bara.
Att kissa i nämnda bralla värmer bara för en kort stund. Sedan blir det strax kallare än det var nyss.