this is not a love story

well, what the hell are we doing in denver?

jack kerouac

Penguins

Gud hjÀlpe att jag aldrig hamnar i Majisterns skor

Majistern vakar inte vid pappas dödsbÀdd pÄ sjukhus i Göteborg och hÀlsar inte pÄ nÄgra fastrar utanför Ferrara och Vicenza. Det var bara nÄt han hittade pÄ för att det var ballare att slappa och glo pÄ Bollen med ett annat fyllesvin i Milano i stÀllet för att tala över den avlidne före detta stollepartisten W PetzÀll vid en vÀlgörenhetstillstÀllning i Varberg som han hade lovat.
Majistern sĂ€ger att han inte alls uteblev utan förvarning: han hade skickat ett halvt A4 till PetzĂ€lls mamma innan han stack till Italien och sagt att hon kunde vĂ€l lĂ€sa sjĂ€lv, för fan. Hur bussigt och professionellt som helst! Ödmjukt och innerligt varsamt ocksĂ„!

Varför gÄr Majistern omkring med skinnhuvudets Ätta nummer för stora snedsparkarkÀngor mitt i sommaren och varför Àr jeansen en halvmeter för lÄnga? Har han köpt dem för att vÀxa i? Rödvinet har han spillt ut pÄ golvet ocksÄ för det Àr sÄ det gÄr varje gÄng Majistern dricker tvÄ muggar vin.

Majistern lÄtsas vara expert pÄ mat ocksÄ mitt upp i allt annat han ideligen kontaminerar med sina flottiga mellanhÀnder. DÄ mÄste man veta hur saltimbocca stavas: annars bör man tÀppa igen truten och aldrig öppna den igen!

birro