this is not a love story

well, what the hell are we doing in denver?

jack kerouac

Penguins

Felfattat

Kan ingen tĂ€ppa till truten pĂ„ vĂ€rldens största idiot! Nu vill Majistern att nĂ„n annan alltid nĂ„n annan och aldrig han sjĂ€lv! ska starta ett upprop för de flickor och kvinnor i vĂ€rlden som ‘tvingas’ bĂ€ra slöja. Bara för att Emma mĂ„lade naglarna och Majistern hamnade pĂ„ bild med MĂ„na i Bladet.
Majistern har som vanligt inte fattat nĂ„nting och vad utom religionen Ă€r det som ‘tvingar’ muslimska flickor och kvinnor att bĂ€ra slöja?
Det som flera kvinnor kampanjar för i Sverige just nu Ă€r kvinnors RÄTT att bĂ€ra slöja UTAN ATT BLI ATTACKERADE OCH NERSLAGNA PÅ GATAN av svenska ligister. Det Ă€r nĂ„got alldeles annat: det Ă€r strĂ€ngt taget den raka motsatsen!

birro

Vad utom religionen Ă€r det som tvingar katolska prĂ€ster att leva i celibat och utestĂ€nger kvinnor frĂ„n kyrkliga Ă€mbeten och menar att homosexualitet Ă€r ett onaturligt sĂ€tt att leva och att ‘homosexuella handlingar Ă€r i högsta grad klandervĂ€rda’?
NÀr bestiger Majistern sist av alla barrikaderna med plakat och paroller ocksÄ för dessa vilseledda och olyckliga personer som Àr vÀrda katolicismens och alla rÀttroende katolikers hela förakt?

eugĂšne