this is not a love story

well, what the hell are we doing in denver?

jack kerouac

Penguins

Fel i alla fall

‚ÄúVi √§lskar att tycka olika i Sverige s√• l√§nge det olika inte inkluderar Jesus eller en annan syn p√• √§ktenskapet, eller i fr√•gor som r√∂r abort. D√• drar alla i n√∂dbromsen.‚ÄĚ

Vad är nu det här för skitsnack? Jag tycker olika om allting som finns och det gör jag för att jag har förstått att majoriteten alltid har fel. Och ingen har mer fel än Majistern.
Jag har bestämt sagt det förut, men det skadar inte att säga det igen. Det spelar ingen roll om 50 miljoner människor tycker likadant. De kan ha fel i alla fall.

Jag talar endast sällan om Gud och Grabben och den hemlige Andre och nästan aldrig om äktenskapet och abort är inte heller en fråga som engagerar mig särskilt. Jag drar aldrig i nödbromsen: jag tycker att det är mest för fegisar.

anchor

ankring

Våt filt och klibbig vante? Jag hade så klart skrivit fuktig filt och våt vante. Om jag hade skrivit något alls.

Majistern målade inte naglarna i Emmas regnbågsfärger förrän alla andra hade gjort samma sak. Bara det att Majistern skyndade sig att rekvirera Bladets fotograf för att bilden skulle publiceras i tidningen. Osjälviskt är bara förnamnet.

För Majisterns kännedom kan jag upplysa om att de kristna har förföljt och mördat och våldtagit människor med en annan religion än deras egen i mer än tusen år. Om detta hemska talar Majistern inte ett ord utan desto mer om i sammanhanget ynkliga sexton år.

crusaders

Hitler och nazisterna förföljde och mördade miljoner människor av andra religioner än den kristna: judar och zigenare med flera minoriteter.

albert

jews