this is not a love story

well, what the hell are we doing in denver?

jack kerouac

Penguins

Dikeskörning eller Pastorns lilla kråka

Det är Gurra som inte fattar nåt! Majisterns senaste dumskallekrönika i Bladet är ett FÖRSVAR för pornografi och själlös sexualitet! Det förstår man redan av rubriken: Porren är ett sorts […]. Vad har fanskapet i huvudet? Utom ett stort och ihåligt ekande svart hål? Träull eller sockervadd? Jag gissar på en väl begagnad disktrasa.
Var har han huvudet? I en systemkasse under armen?
I själva verket är Majistern en gubbsjuk jävel som besöker nakensajter på nätet och sneglar i smyg på småtjejer på stan.

birro

Sverige är de normlösas rike på jorden, mullrar och ryter Majister skenhelig salvelsefullt. Ett sådant land, medborgare, behöver MER och FLER värderingar. Å hör sen, era normlösa jävlar!
Jag får förmoda att dessa ‘värderingar’ bara är såna som stämmer överens med Majisterns egna. Men om Gurra frågade vilka dessa kunde vara blev Majistern honom svaret skyldig. Han har nämligen inga egna, utan måste hela tiden snylta på andras åsikter och uppfattningar. Ju mer idiotiska desto bättre, tycker Majistern.
Ensam och yr som ett veteax i vind och mörker: än slank han dit än slank han dit och än slank han ner i diket. Bara pingstvänner och missionare och pastor Puffras stormtrupper jublar.

Så här dags måste väl även Gurra inse att Majistern är hopplöst och ohjälpligt dum i huvudet! En fegare och mer hållningslös person än han finns inte nånstans på jorden.

birro