this is not a love story

well, what the hell are we doing in denver?

jack kerouac

Penguins

Det är aldrig nån som frågar mig

489 kända och bara halvkända och en del alldeles okända svenskar har undertecknat ett upprop mot främlingsfientlighet. Men hur jag än letar bland de 489 hittar jag ingenstans Majisterns namn.
Han som numera är så väldigt mycket för ett mångkulturellt samhälle borde väl stå först av alla som skrivit sina namn på en sådan lista: allt annat är förstås oanständigt!
Annat var det förut. Då var Majistern mycket emot invandrare och det var inte alltför länge sedan han förfasade sig över härjade utländska män i träningsbyxor som röker i löst organiserade klungor och säger något som låter som ryska eller rumänska kanske.
Det var på den tiden bögar var det värsta Majistern visste. I dag tror jag att han redan sitter och finslipar sitt anförande till öppnandet av nästa års Pridefestival i Stockholm.
Mer PK kan ingen bli. PK är bibelordet för dagen.

Jag skulle så klart ha skrivit på jag också. Omedelbart. Fast jag egentligen är motståndare till att skriva mitt namn på listor. Men ingen har bett mig och jag vet inte hur man gör.

Jag vet inte. Man måste kanske vara f.d. häcklöpare eller VD eller musikalartist eller partiordförande för SAP för att få vara med. Det hjälper att komma högt upp på listan om man heter Jenny och Niklas och Steffo och Jonas också.

Om en pensionerad förskolelärare och en studieansvarig vid avd. 33 IF-Metall och en supercoach och en vinnare av hela Sverige bakar går an kunde väl en Varulv utan några särskilda meriter att skryta med också duga?

Vad kan en tollkarl som inte en Varulv kan? Utom att trolla, förstås.

kallur