this is not a love story

well, what the hell are we doing in denver?

jack kerouac

Penguins

Den av eder som är utan synd

Jag tycker kanske inte heller att han som våldtog flera unga flickor och dömdes till sex år ska bli fri efter fyra bara för att han har varit lydig och gjort som han blivit tillsagd i fängelset.
Men vad är det Majistern annars efterlyser? Om någon har en vanartig och uppstudsig son ska allt folket i staden stena honom till döds. Om en man har tagit sig en hustru och när han ligger med henne ej finner tecken till att hon är jungfru ska männen i staden stena henne till döds. Var och en som på [sjunde] dagen gör något arbete ska dödas.
Öga för öga, tand för tand, hand för hand, fot för fot. Om en oxe stångar någon till döds så skall oxen stenas.

När en massmördare kom lös i Norge var Majistern den förste att utkräva dödsstraff.

Så här mullrar och dömer Majistern i dag ikapp med sin kärleksfulle och alltid förlåtande Gud: Det borde vara förbjudet att i förtid släppa ut män som Lindberg. Han borde sitta i fängelse resten av sitt liv. Jag hoppas den folkliga vreden kan ge svallvågor in i domstolarna. Så här kommer en enkel uppmaning till er som beslutar detta: Börja döm förbrytarna! Ge dem riktigt långa fängelsestraff.

Man får hoppas att Majistern aldrig blir nämndeman i en svensk domstol. Han kan hållas med avgiftning på Nämndemansgården i stället! Resten av sitt liv.

Det är oanständigt av Bladet att publicera en fascistisk krönika av en stollepartist som ständigt gläfser om att alla människor ska få en andra chans. Det vill säga: bara han och ingen annan! Byt ut idiotens byline och ersätt den med en bild av en blådåre med nazistflagga och folkdräkt och Gustav Vasas helsvenskt halmgula hambofrisyr och en dalahäst och en butelj Baileys som snuttefiltar i famnen!

birro