this is not a love story

well, what the hell are we doing in denver?

jack kerouac

Penguins

Blott för några timmar

Steppo kör med rabatt i dag. Tangorabatt. Det gör Steppo för att han ska tävla i tangodans i teve i kväll. Som om rytmen och taktkänslan sitter i mustaschen.

Jag föreslog Steppo redan i början av februari att han skulle odla rabatt till Let’s dance: det tog en månad men nu har Steppo hunnit ifatt och kan lägga en sula på parketten!

Tango dansades ursprungligen av sjömän på bordellerna i Buenos Aires och Montivedeos hamnkvarter – för att hetsa upp den kvinnliga horhusbesättningen innan fördäcksgastarna fick brallorna av.
Ett annat slags tango har senare blivit särskilt populär i Finland. Där har den ungefär samma status som foxtrot i Sverige: nästan alla kan den. I Finland är tango och tystnad två likvärdiga begrepp.
Tangons texter uttryckte ursprungligen en rädsla för framtiden och förmedlade budskapet att allting var bättre förr.

brando

I övrigt från dagens Nyhetsmorgon i TV4: Steppo och Dykar-Jenny överbjuder varandra i vulgär och släpig amerikansk hillbillyengelska. Jenny är värst: hon tror att det hon talar är på riktigt när hon i själva verket låter som en billig parodi på efterblivna bergsbor med hembränning och incest och tjuvskytte som tidsfördriv i Appalacherna i West Virginias obygder.

hillbilly